Het Duitse W&H-bedrijfmateriaal produceert elf-laag gietende machine, de hoogste levering van de flexibele film van de verpakkingsmateriaal hoge barrière

December 15, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over Het Duitse W&H-bedrijfmateriaal produceert elf-laag gietende machine, de hoogste levering van   de flexibele film van de verpakkingsmateriaal hoge barrière

Hubeikuchen - de 11-laag van Duitsland W&H Gietende Machine
 

FILMEX II keurt een modulair concept goed, zodat kan elke productielijn volgens specifieke vereisten worden aangepast. Met de nieuwe FPM-functie, kunnen de gegevens onophoudelijk tijdens het productieproces worden geregistreerd. Elk filmbroodje beantwoordt aan een gegevensmatrijs of QR-code met zijn unieke identificatie, die FPM-kwaliteitsgegevens omvat.


Volgens deze tekens, evenals aangewezen verbindingen aan laboratoria of stroomafwaarts materiaal, kan het productieproces efficiënter maken. Door een netwerk van alle processen te creëren, wordt de volledige productieketen transparant, toestaand gerichte optimalisering langs de volledige waardeketen.


De Verpakkingsmaterialenco. van het Hubeikuchen, Ltd introduceerde het recentste 11 laag gietende materiaal van W&H in Duitsland, dat kan films met een dikte produceren die van 20um tot 300um gaan. De multi-layer mede-uitgedreven geproduceerde film heeft hoge barrière, het thermoforming, vacuüm, inflatie, en het kussen van het luchtkussen, het koken weerstand de op hoge temperatuur, de lage temperatuur bevriezende weerstand en andere functies, kunnen aan de functionele verpakkingsvereisten van diverse gebieden, zoals voedsel, geneeskunde, medische apparatuur, nationale defensie, de textiel, lichte industrie en de chemische industrie wijd voldoen.