Co - geëxtrudeerde hoge barrière voor het verpakken van runderhuidfilm Bpa-vrij

Plaats van herkomst CHINA
Merknaam Hawking
Certificering ISO 9001
Modelnummer HK-MFF001
Min. bestelaantal 1 ton
Prijs Negotiable
Verpakking Details 18 per Pallet
Levertijd 4 weken
Betalingscondities T/T, L/C
Levering vermogen 25 Ton per Dag
Productdetails
Materiaal PA Kleur Primaire Kleur
Lengte 308 M Breedte 608 Mm
Dikte um 92 Specialiteit Compositable
Sollicitatie Voor het Rundvlees van de Huidverpakking Prijs Negotiable
Hoog licht

Hoge barrière verpakking rundvlees huidfilm

,

Co geëxtrudeerde verpakking rundvlees huidfilm

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Co - geëxtrudeerde hoge barrière voor het verpakken van runderhuidfilm Bpa-vrij

 

 

Vacuüm skinverpakkingen bestaan ​​voornamelijk uit een substraatbak en een plastic afdekfolie

Het proces van lichaamsverpakking is als volgt: het verpakte product wordt in de schaal geplaatst en de speciale, op het lichaam passende plastic afdekfolie die het product bedekt, wordt onder invloed van verwarming en stofzuigen nauw aan het oppervlak van het product bevestigd en wordt verzegeld met de substraatbak.

De substraattray voor vacuüm skinverpakking vereist goede trekeigenschappen, goede barrière-eigenschappen, hoge sterkte en sterke drukweerstand.De structuur is over het algemeen een PVC- of PET-composietplaat met hoge barrière, zoals PVC/PE/EVOH/PE, VMPET/PE/EVOH/PE, enz.;de op het lichaam aangebrachte plastic afdekfolie is over het algemeen een meerlaags co-extrusiemateriaal met hoge barrière dat is verwarmd tot een viskeuze stroomtoestand, en de binnenlaag is Surlyn en EVA-hars met een goede thermische viscositeit en goede elasticiteit.

Anders dan bij rekvormende verpakkingen, vereist vacuümverpakkingen geen mallen.Voor producten van verschillende groottes en vormen kan het effect van kleven aan voedsel en het sluiten van verpakkingen worden bereikt door een speciale transparante afdekfolie, die handig, economisch en efficiënt is.

 

 

Vacuümverpakking met hoge barrière met thermovormende huidfilm is om het product onder vacuüm af te dichten tussen transparante film en schaal.Het kan de kleur, geur en versheid van het product behouden en heeft het dubbele effect van een goed nauwsluitende driedimensionale verpakking en bescherming tegen vacuümbehoud.De kenmerken zijn als volgt:


(1) Volledig verzegelde vacuümverpakkingen kunnen de natuurlijke versheid, geur, kleur en sapsmaak van het product behouden.


(2) Vacuümverpakking met hoge barrière, kan zuurstof blokkeren, de reproductie van bacteriën in een omgeving met lage temperaturen remmen, langer vers houden en de natuurlijke kleur van producten beschermen.


(3) Het kan de productie van ijskristallen tijdens koeling voorkomen en voorkomen dat het oppervlak van het product uitdroogt en barst als gevolg van bevriezing.


Huidfolieverpakkingen kunnen op grote schaal worden gebruikt in vers vlees, zeevruchten, fruit en groenten en andere producten.

 

 

Productlijn Materiaal Barrière Productvoordelen:
Hoge barrière PA/EVOH/PE 1≤OTR≤10 Als barrièrelaag heeft EVOH de superieure barrière
PA/EVOH/PP 1≤WTR≤10 PP-oppervlak, goede vochtbarrière;
PP/PA/EVOH/PA/PE   Hoge barrière, stomen op hoge temperatuur;
PE/PA/EVOH/PA/PE   Diktebereik: 40um-300um
Middelste barrière PA/PE 10≤OTR≤100 PA-barrièrelaag, middelste barrière
PA/PP 1≤WTR≤10 Stomen op hoge temperatuur
PE/PA/PE   Uitstekende gladheid van het filmoppervlak
PP/PA/PE   PP-oppervlak heeft de goede vochtbarrière;
Ademhalingsfilm PP/PE 1≤WTR≤10 Geen barrière, hoge doorlaatbaarheid en frisheidsfunctie;
Hoge transparantie en hoogglans
Diktebereik: 40um-300um

 

 

Alle grondstoffen die worden gebruikt bij het maken van de films / zakjes voldoen aan China GB9685-2016 Nationale voedselveiligheidsnorm: gebruik van additieven voor materialen en artikel die in contact komen met voedsel, GB4806.6-2016 Nationale norm voor voedselveiligheid: gebruik van kunststof in contact met voedsel Harsen en GB 4086.1-2016 Nationale norm voor voedselveiligheid: algemene veiligheidsvereisten voor materialen en voorwerpen die met voedsel in contact komen.

 

 

Gebruik: zeer veelzijdig, geschikt voor meerdere toepassingen, zoals diepvriesproducten, biologische voeding, soep, verpakkingen voor voorgekookte maaltijden, enz.

Er kunnen monsters worden verstrekt om te testen, maar de MOQ voor formele bestellingen is 1-2 ton.

Als je hierin geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact met me op, vertel me je behoeften, ik zal je meer productdetails sturen en ik kan je een goede prijs geven. Hieronder vindt u mijn contactgegevens en ik hoor graag van u.
 

Contactpersoon:En

E-mailadres:forla_li@hbhuakun.com

Wechat/Whatsapp/Tel: +86 13450871796

 

Co - geëxtrudeerde hoge barrière voor het verpakken van runderhuidfilm Bpa-vrij 0Co - geëxtrudeerde hoge barrière voor het verpakken van runderhuidfilm Bpa-vrij 1